|
306 motor ısınınca silkeleme tekleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ferhat AYAZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat AYAZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2022 Saat 22:37 |
bu arada ankaradaysanız ostimde orsel motors var sadece pejo gurubuna bakmakta bu adama 106 tımı götürmüştüm motor yapılcak dedi 3.5 usta tavsiye uzerine gittim bu adam sadece bir hortum çatlağından çözmüştü.
bilgine kardeşim çözemez isem bende götüreceğim saygılar |
|
Ferhat AYAZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat AYAZ
|
şimdiden geçmiş olsun umarım fazla bir masraf çıkmaz araştırmalarıma göre ısı sensörü diyen var araç soğukken bişey yapmıyor ısınınca gaz yada benzini ayarlayamadığı için kesiklik tekleme yapıyor denmekte ama ne kadar doğru bilemiyorum umarım tez zamanda çözülür ustam
|
|
Kursat0123
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2022 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kursat0123
|
Maalesef çözümü bulamadım henüz bakalım çekiciyle sanayiye çekeceğim aracı umarım anlayan bir usta çıkar ve çözüme ulaşınca size bilgi veririm
|
|
Ferhat AYAZ
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat AYAZ
|
ustam hayırlı akşamlar aynı dert benim 206 aracımdada var soğukken bişey yok sıcakken eksozdan patırtı tekleme kesiklik yığılma sonradan açılma yapıyor sorunu çözdüysen banada anlatırmısın
|
|
Kursat0123
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2022 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kursat0123
|
1.6 Xn Peugeot 306 aracımda hem benzin hem lpg de arac tekleme yapıyor silkeliyor. Kontağı kapatıp biraz bekleyince düzelir gibi oluyor ama hararet göstergesi 90'ı görünce yeniden silkeleme ve tekleme yapıyor. Bilgisi olan var mıdır neden böyle yapar. Egzozdan (muhtemelen katalizor) sürtünme sesi geliyor simdide
Düzenleyen Kursat0123 - 05 Mayıs 2022 Saat 22:09 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |