![]() |
|
Peugeot 307 sis farı yüzünden beyin karıştı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ferhatdincer ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhatdincer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2022 Saat 16:39 |
Çok teşekkür ederim kontağı açtığımda çalıştırmadan önce geliyor ve bütün ışıklar yanıyor mars almıyor çok kötü bir durum
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rica ederim sesler aracı çalıştırmadan ilk kontagı açtıgınız zaman geliyorsa ve bir kaç saniye sonra gidiyorsa normal yoksa sürekli geliyorsa o zaman bir sıkıntı vardır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Ferhatdincer ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhatdincer
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim bide direksiyonun alt kısmından bir yerden sesler geliyor sanki birşeyler olmaya çalışıyor zorluyor gibi
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam. öncelikli olarak onla oynamanız bir sıkıntı yaptıracak durum deil aslında. aracınız kaç model acaba makyajsız kasalarda sis farı ayrı degildir farın içinde olur. Muhtemelen tesadüf denk gelmiş olabilir. yada eski sahibi başka bir işlem yaptırıp iptal ettirdiyse ve kablolar açıkta kaldıysa kısa devreye sebep olmuş olabilir. Ankara ivedikte mas peugeot var elektrik elektronik konusunda iyilerdir özellikle 106-206 ve 307 araçları iyi bilirler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhatdincer
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar araçta hiçbir problem yokken elim durmadı sinyal kolu üzerindeki farları yaktigimiz kısmın altında ok işaretleri var onunla oynadım iki aşağı yukarı yaptım sis farı açıldı galiba sonra aynı şekilde kapattım tekrar açtım arabayı kontrol ettim extradan hiçbir lamba yanmiyordu tekrar kapatmak istedim fakat airbag ikaz lambası yandı sonra stop ettim tekrar çalışmadı mars almıyordu akü bitti sandık başka akü taktik başta çalıştı sonra yine aynı oldu bilgisi olan varsa yardımcı olabirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |