|
407 RADYATÖR FANININ DURMAKSIZIN ÇALIŞMASI SORUNU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2022 Saat 11:34 |
geçmiş olsun sanki kısa devre yaptırmışlar gibi geldi bana. valla arabayı servise bırakıyoruz gün sektirmeden başka bir yeri bozuluyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Marasliede
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2022 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Marasliede
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Evet söylediğini, parçalar tamamen kontrol edilmiş işin sonunda motor beynini değişmiştir ve sorun çözülmüş. Açıkçası bende anlamadım motor beyni ile ilgili hiç bir sorun da yoktu. Bizim buralarda bir söz vardır babalı boynuna diye. Babalı servisin boynuna. Ama sorunum çözüldü 5 bin TL olsa da. Kaskodan.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle geçişmiş olsun hocam. fan rezistans ve ısı müşürü kabolarını iyice kontrol ettilermi. birde fan rölesinde sorun olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Marasliede
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2022 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Marasliede
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Geçen ay maalesef aracıyla bir kaza geçirdim. Kaput ve çamurlu değişecek dediler. Kabul ettim kaput çamurlu değişti ilgili parçalar boyandı. Fakat aracı teslim aldığımda anahtar kontağı takılır takılmaz güçlü şekilde fan çalışıyor. Tekrar aracı servise götürdüm. Elektriksel akşamları, müsurleri sigortayı aklımıza gelecek herseyi kontrol ettiler ama fanın bu şekilde dengesi, çalışmasını durduramadılar. Şu an da aracın beynine bakıyorlar. Aracın öyle zannediyorum kurcalamak yerini bırakmadılar. Değerli dostlar sizin bir tavsiyeniz olur mu bu sorunla ilgili? Hayırlı surusler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |