|
Cam çıtası sökümü ve RT6 Navigasyon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2022 Saat 18:02 |
Rica ederim hocam. burada üçüncü resim hocam soldan sağa en üst
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ATK
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2018 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle cevabınız için çok tşk. ediyorum.. Ben vermiş olduğunuz sitede o parçayı bulamadım? İnternette şase no ile arama yaptığım neredeyse hiç bir yerde bulamadım.. :( (Örn. http://catalogs.ssg.asia/)
Parça bence de vardır, istenirse servis getirir ama sanırım işçiliği çok basit para tutmuyor ondan hiç bulaşmıyorlar gibi yorumladım ben.. Fitillerin durumu gerçekten çok kötü, hatta kopuk düştü düşecek olan yerler var.. Fırsat bulursam foto çekip atayım..
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam o parça cam fitili ile birlikte olması lazım https://partsouq.com/ sitede gördüğüm kadarı ile öyle siyah kapakları söktükten sonra muhtemelen fitil ile birlikte çıkıyor. Fitil bulunuz hocam nasıl bulunmasın araba üreticileri 20 yıl yedek parça üretimi yapma zorunlulukları var. orjinal olmasada bir şekilde üretiliyor. fitilleri durumu çok mu kötü
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ATK
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2018 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mrb. arkadaşlar, 2012 allure aracın arka camlarının etrafında olan krom çerçeve nasıl sökülür? Resimde işaretlemeye çalıştım.. Asıl maksadım fitilleri söküp temizleyip kopuk yerlerini falan yapıştırmak. Cam çıtasından dolayı fitilleri sökemiyorum.. Servis bile bunun fitilini çok zor buluruz, bulamayız gibisinden konuşuyor.. Allah korusun arabaya bir şey olsa parçasızlıktan tamir bile yaptıramayacağız.. İç kapı fitilleri var sadece onun da tek kapısına 900 tl istediler.. dört kapıyı da değiştirirsek siz düşünün..
Birde RT6 navigasyonun güncel TR haritası olan var mı? 2018 de kaldı bendeki.. Navigasyon harici sistem güncellemesi nasıl yapılır bileniniz varsa çok mem. oluruz..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |