|
Partner tepe 2017 arıza kodu p0997 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ulas55
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2022 Saat 17:35 |
Bu arada bu gün aracı cihaza bağlattım hiç bir arıza kaydı yada başka bişiy çıkmadı 🤨🤨🤨🤔🤔🤔
|
|
en güzeli tabiki senin olandır.
1999 wv polo 1.6 alm 2013 fiat fiorino 1.3 mj. panaroma 2017 toledo 1.4 tsı dsg 125 hp aktif kullanılan 2017 partner tepee 1.6 hdı 115 hp allure aktif kullanılan |
|
ulas55
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dostum tabiki de yapmışsındır kolay değil bu işler ben bi yerde masrafa da artık takılmıcam da mevzu araçların genç ve km si düşük olması valla aldığım günden beri bende uğraşıyorum 2018 trafiğe çıkışlı partner var şanzıman boya triger şanzımanı ne yaptıysak uğultuyu kesemedik geçen oturdum hesap yaptım 20 bin lira masraf etmişim sonuç bomboş bıraktım artık öyle kullanıyorum
|
|
1999 wv polo 1.6 alm 2013 fiat fiorino 1.3 mj. panaroma 2017 toledo 1.4 tsı dsg 125 hp aktif kullanılan 2017 partner tepee 1.6 hdı 115 hp allure aktif kullanılan |
|
emresahin55
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresahin55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
3 sefer şanzıman açtırdım sorunu bulamadılar akslardan tut yürüyen bütün akşamlar değişti sorun devam ediyordu İkitelli de cikmaciya danıştım çıkma şanzıman al tak sorunun duzelicek dedi aldım taktım düzeldi burda anlatması çok kolay oluyor ama çok para harcadım sonunda çözüldü
|
|
ulas55
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum aynı sıkıntı aynı model olan aracım da da mevcut gaza aniden basınca yada ayağını aniden çekince araba irkiliyor çakılır gibi küt küt vuruyor bende motor takozlarını değiştirdim bi değişiklik olmadı ama aracı cihaza bağlatmadım ilk bakımda bağlatıp kontrol ettireceğim sen bulabildin mi çözümü..
|
|
|
emresahin55
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresahin55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhabalar
Partner tepe 2017 aracımı bilgisayara baglattigimda p0997 arızası çıkıyor ve silinmiyor araçta gaza aniden bastığımızda veya aniden ayağımızı cektigimizde silkeleniyor araç yani küt küt vuruyor motor takozlari şanzuman takozu değişti on takım kontrol edildi herhangi. Bir sorun bulunamadı belirttiğim arıza çıkıyor bilen başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim P0997 - VITES DEĞIŞTIRME SOLENOIDI "F" KONTROL DEVRESI ARALIKLI / DÜZENSIZ / PERFORMANSI |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |