|
407 satın almak istiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aslan 407 sw
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2019 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aslan 407 sw
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2022 Saat 12:14 |
Hocam ben 2 yıldır 407 sw kullanıyorum çok güzel aile arabası, temizine denk gelirseniz çok keyifli
|
|
aaron5
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2022 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladım . çok teşekkür ederim
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
güzel araç . temizini bulmak zor. revizyonlu modeline bakın. sağı solu kurcalanmamış olsun yoksa sıkıntı çıkarır.
|
|
aaron5
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2022 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhabalar. 407 satın almak istiyorum. daha önce 207 m vardı sattım onu. 407 mantıklı bir araç mıdır ? önerir misiniz artıları eksileri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim. eminim bu konu daha önce açılmıştır öyle olduysa kusuruma bakmayınız lütfen
Düzenleyen aaron5 - 01 Şubat 2022 Saat 21:15 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |