![]() |
|
Dizel Soğukken Motordan Gelen Ses 1.4 Hdi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2022 Saat 11:15 |
Arkadaşlar sesi tekrarlamadı. Yani birkaç gün aşırı soğuklarda yaptı. O günlerde 2-3 gün çalıştırmamıştım aracı ilk çalıştırmada aşırı soğuktu hava. Ama 0 derece falan. Sonra yine soğuklarda denedim ama olmadı tekrar. Sadece 3 gün çalıştırmayıp deneme şansım olmadı. Her gün mutlaka bir yere gitmem gerektiği için. İnş tekrar yapmaz, masraf çıkarmaz.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adem kardeşimizinde dediği gibi muhtemelen iticilerden geliyor dur ses. yada (subap) fincan diye tabir ettikleri kadehlerden
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
lifter sesi filan olabilir belki yada enjektörlerden kaynaklıda olabilir net bir bilgim yok ama dizellerde ses yapabilicek aklıma gelen parçalar bunlar
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaşlar, malum soğuk günlerdeyiz. Sabah aracı çalıştırdığımda motordan.. TOOK TOOK TOOK yani bu şekilde mi desem yada lokurtu tarzında mı desem bilemedim :) bu şekilde ses geliyor. Motor ısınana kadar devam ediyor. Motor ısındıktan sonra bu sesten eser yok. Aracı kapatıp 1 saat sonra çalıştırdığım da da ses gelmiyor. Ancak 12 saat falan çalıştırmayıp motor iyice soğuduktan sonra oluyor. Ama yıllardır bende olan araç bu sesi ilk kez fark ettim. Nasıl bir arıza beni bekliyor arkadaşlar fikri olan var mı? :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |