|
Pegeout 406 rölanti dalgalanmasi hakkinda |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
brkhkn
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2022 Saat 13:08 |
deneyeceğim. devir dalgalanma problemi galiba tüm 406 ların kaderi. teşekkürler
|
|
.brkhkn.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Tijen533
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar çok arastirdim rölanti dalgalanmasi problemi çözümü hakkında
Bugün aracımı sanayi ye götürdüm rölanti dalgalanmasi çözümü için Vuruntu sensörünu değiştirdiler araç hem çekiş de fark etti hemde aşırı Olan rölanti dalgalanmasi minimum a indi minimuma indi diyorum. Çünkü usta 406demek rölanti dalgalanmasi demek ok gibi Rölanti yi 10da durdurun diyen yalan söyler dedi.mininmuma indirrriz rahatsız etmez dedi ve yaptı.herkese iyi forumlar bu problemi olanlar tavsiye ediyorum vuruntu sensörünuzu değiştirin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |