![]() |
|
207 bsi arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AdemUsta1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AdemUsta1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2021 Saat 01:49 |
Merhaba 05413784681 bu numaradan ulaşın bana daha bugün bitane 206+ vardı ona değiştirdim bitane sizin aracınız için varmi diye aracınızın bsi nin kodu lazım bana ulaşın yardımcı olurum iyi günler
|
|
![]() |
|
Tayfunbas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2021 Konum: Kıbrıs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tayfunbas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracım yolda giderken bir anda stop etti ve marş hiç yoktu araba elektirik vardı ama marşta tık yoktu bir saat sonra arabanın yanıma geldiğimde araba çalıştı hiç bir şey yolmuş gibi benzin aldım ve yoluma devam ettim 2 km sonra stop etti yine bu sefer marş vardı bir iki denemeye aldı sonra yine stop etti bu sefer yine marş gitti akü ışıgı ise yanıp sönüyordu sabah sanayiye gitmek için arabanım yanıma gittim yine çalıştı ve sanayiye kadar bir kere stop etti sanayinin girişinde yine stop etti ama bu sefer marş vardı iki üç dönmeye alıyordu elektirikçinin önüne gelince yine stop etti ve yine marş kesti 0 marş tık bile yok elektirikçi şarj dinamosu sağlam dedi sorun bsiden dedi araç bir haftadır yatıyor yağadığım yerde parça sıkıntısı çok ne yapacağımı bilmiyorum başka bir şeyden kay aklanıyor olabilir mi böyle bir şey yaşayan oldu mu yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |