|
kalorifer |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
karasim
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2021 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2021 Saat 20:12 |
https://i.hizliresim.com/i6ct3ka.jpg
bunu ben çektim şöför mahallinde
hangisi olduğundan hala emin olamadım galiba tamirci yolu gözüktü |
|
karasim
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2021 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler dediklerinizi deneceğim
|
|
flyturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2021 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rica ederim 12v kablolu kontrol kaleminiz varsa tüm sigortaları hızlıca kontrol edin, Google Görsellerden aracınızın sigorta kutusunu inceleyin, fanın soketi ulaşılabilir bir konumda ise çıkarıp kontrol kaleminin + ve - sini sokete tutup elektrik gelip gelmediğine bakın, geliyorsa motorda sıkıntı vardır, gelmiyorsa sigorta kutusunu, rezistansı, kablo tesisatını ve düğmeyi kontrol edin
|
|
karasim
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cevabınız için teşekkürler
sigorta kutusunuda hangisinin ona ait olduğunu bulamadım ön paneldeki f 16 yı başkasıyla degiştirdim ama işe yaramadı o olmayabilir
4. kademede de çalışmıyor
fan motoruna gelen tek bi soket gördüm oda sağlam görünüyordu çalışır durumdayken biraz oynadım ama değişedi verdiğiniz bilgiler için teşekkürler |
|
flyturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2021 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sigorta kutusunu kontrol ediniz,
1,2,3 rezistansa bağlıdır 4. kademede çalışıp çalışmadığını test edin. (rezistans arızalı oalbilir) fan motoruna gelen soketleri kontrol edin (peugeot, citroen gibi araçlarda genelde soket erir ve temassızlık yapar) |
|
karasim
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhabalar arkadaşlar
Peugeot partner 1.9 2002 klimasız aracımın kalorifer fan üflemiyor araç ısınıyor ama fan çalışmıyor sebebi ne olabilir fan motoruna gelen elektrik kablosunda eliktirik yok galiba voltaj ölçerim olmadığı için kontrol kalemiyle baktım bilgileriniz için şimdiden teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |