![]() |
|
307 tavan lambası lâzım.(Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2021 Saat 10:21 |
Online yedek parça sitesinden aynısını buldum. Orijinal parça. Sorunsuz çalıştı.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bulabilirseniz sevinirim. Çıkma sağlam olsada olur.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
84364436
Düzenleyen endorphine - 03 Eylül 2021 Saat 18:53 |
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba şase numaranızın son 8 hanesini verirseniz yardımcı olabilirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() |
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Selam. 307 2006 makyajlı kasanın öndeki tavan lambası lâzım. Fakat iki ayrı model var. Birisi eski tip sanırım, düğmelerin üzerinde yazı olan. Bendeki modelde düğmeler üzerinde yazı yok. İlk yazdığım model benim araçta çalışmıyor. Nettede araştırdım fakat hep üstü yazılı model mevcut. Bendeki modeli nereden bulabilirim? Yada elinde olan var mı? Aşağıdaki linkte fotolar mevcut. Bana üstteki olan model lâzım.
Düzenleyen endorphine - 09 Eylül 2021 Saat 10:21 |
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |