|
206 km saati bazen çalışmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sarp
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Konum: PARTNER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2021 Saat 10:24 |
benimde başıma geldi göstergelerin arkasında entegre yada direnç var o değişmişti iyi bir elektrikçi bulmak lazım elektronikten de anlayan, yolda giderken hız kaç olursa olsun birden sıfıra düşüyor ve km sayacı da çalışmıyordu sanki araba yerinde duruyor gibi ama hız 110
|
|
sarp
|
|
brsklkc1
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Üstadım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Airbag lambası ile göstergenin çalışmaması birbiri ile ılgili. Araç hareket halinde olup hız sıfır olunca bir anormallik algılayıp airbag ışığını yakıyor. Bizzat başıma gelmişti.
Km saati arizasında iki ihtimal var. Birincisi gösterge arızası ikincisi eğer aracınızda abs yoksa kilometre/ hız sensörü arızası. Bunu ayırmak çok basit. Eğer gösterge bozuksa ibre sıfıra iner ama gidilen kilometre sayacı çalışmaya devam eder. Eğer kilometre/ hız sensörü arızalı ise ibre sıfıra iner gidilen kilometre sayacı da durur ilerlemez veya olması gerekenden az ilerler. Airbag lambası da yandığına göre arıza %90 kilometre sensöründe. Şanzımanın sökulmesine gerek yok. Şanzımanın üst tarafında bulunur ve tek bir vida tutar. Yeri biraz ulaşmak için zor yerdedir. Düzenleyen talip206 - 27 Temmuz 2021 Saat 09:46 |
|
brsklkc1
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba aracım 2006 model km saati çalışmayı durdurdu aynı anda airbag lambasıda yanmaya başladı bunların bi ilişkisi varmıdır acaba ??
Sorun nerde çözemiyorum bir usta şanzımanın içinde dedi ama bana hiç öyle gelmiyor Arada bir yapıyor bu sorunu başına gelen varmı acaba |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |