![]() |
|
Otomatik vites sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2021 Saat 16:58 |
Şanzıman yağ soğutucuyu kontrol ettirin. Eğer iyi değilse değişmesi gerekiyorsa dizellerinkinden taktırın. Dizellere göre olan daha geniş olduğu için daha iyi soğutuyor. Bu çözüm olmazsa selenoidlerin bağlı olduğu hidrolik beyin arızalı olabilir. En kötü ihtimal de revizyon. |
|
![]() |
|
Sezerdemirkaya41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2021 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sezerdemirkaya41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yorumun için teşekkür ederim bakıcam dediğiniz noktalara
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sıcakken yapıyor soğukken yapmıyorsa bence revize ettirme çünkü revize demek artık hiç iş yapmazsa olur anca bence sen soğutma grubuna odaklan mesela fan , soğutma suyu , şanzıman yağ soğutucusu vs sorun sonuçta sıcakta ortaya çıkıyor düzgün soğutma olursa sıkıntı yaşamazsın bence
Not: öneri üstüne karter muhafaza taktırmadım ben aynı sıkıntı mevcuttu ayrıca tüm soğutma sistemini temizlettim antifrizli birde şanzıman yağ soğutucunuzu kontrol ettirin derim Geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Sezerdemirkaya41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2021 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sezerdemirkaya41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar 2001 model 206 cc aracım 110 bin km de yeni aldım sorunum arac ısındıktan sonra d konumunda vites boşa cıkıyor gaza basıyorum gitmiyor sonra tak diye vurup gitmeye basılıyor aynısının dede yapıyor ama sogukken herhangi bir problem yok sanzuman yangını degiştirdim halen aynı çözümü olan varmı şanzumancılar komple revizyon diyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |