|
307 otomatik şanzıman arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Özgür ürgün
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Özgür ürgün
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2021 Saat 19:58 |
Tşkrlr.ama ben mersin deyim.burdaki ustaları da fazla tanımıyorum.arıza verir demişsin ama bende arıza vermiyor.sadece beyin bağlantı yerin oradan 2.3defa bip bip ses veriyor.bakalım herhalde ustalara yem olacağız.usta yağsı eksik dedi yeni yağ koydu biraz kullan aynı sorun devam ederse gel dedi elinde oto.beyin var dedi 1500.tl rakama değiştiririz dedi.bilmiyorum bakacağız.
|
|
muzzy35
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam 3. Viteste kalması şanzımanı korumaya alması demek genelde bunu yaparken araç uyarı verir. Korumaya almasının birçok sebebi olabilir benimki çok ısındığında alıyor mesela deneme yanılma yöntemi yapan bir ustaya düşersen allah kurtarsın ama bence birkaç ustaya daha sor istanbul anadolu yakasında bostancıda iyi ustalar var yakınsan bence oralarada bir göster derim
Geçmiş olsun
|
|
Özgür ürgün
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Özgür ürgün
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaş.selam 2004 modell benzinli.tüplü.otomatik araç aldım 2ay odu.benim sorunum araçla giderken 4vitese geçtiğinde bir süre sonra vites 3 düşüyor ve tekrar 4 çıkmıyor.ancak stop edip çalıştırdığında düzeliyor.yine vites büyüdüğünde tekrar aynı şekilde oluyor.otomatik arızası yapan ustaya gittim aracı bilgisayara bağladı.düşük güç arızası veriyor.beyin gitmiş değiştirmem lazım dedi.yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |