|
Rölantide titreme ve düzensiz çalışma 1.2 puretech |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
BedirXan
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2021 Saat 20:41 |
İyi akşamlar geçmiş olsun
|
|
EmreAa
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Dikkate alıp ustama ileteceğim. İyi akşamlar
|
|
BedirXan
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam merhaba, Benim araç 206 1.4 lpg li aynı sorunlar vardı rolanti dalgalanması nedeniyle atikere gittiğimde kontrolden sonra gaz sistemi ile alakalı bir durum olmadığını boğaz kelebeği ile ilgili olduğunu söylediler YouTube tan baktığım videolarda boğaz kelebeğinin temizlenmesi yahut değişmesi gerekiyormuş bilginize
|
|
EmreAa
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba, 10 gün önce ikinci el olarak 2016 model 2008 puretech 1.2 110hp eat6 allure aracımı satın aldım. Birkaç gün sonra özellikle aracım boştayken rolanti devrinde titreme ve düzensiz çalışma reaksiyonları göstermeye başladı. İlk aldığımda buna pek dikkat etmemiştim. Şimdi ise ciddi şekilde rahatsız edici bir durum haline geldi. Araç henüz 25 bin km de.. Başından bu durum geçen, veya çözüm konusunda tavsiyesi, yönlendirmesi olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim. Ankara da ikamet etmekteyim. 3 gün önce özel serviste bakıma girdi. Yağ olarak castrol magnetec stopstart 5-30w 45 yağ koydular. Bujiler daha önce serviste değişmiş. Aracı alalı 10 gün olmuşken böyle birşeyler karşılaşmak araçtan soğuttu. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |