|
Park Sensörü Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yavuzb
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2021 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2021 Saat 13:12 |
Ayarları kontrol edin, benzer bi durum basıma geldi. geri vitese taktığımda ikaz sesi cıkmıyordu. ayarlardan kapatmıslar kurcalarken cocuklar.
|
|
anesteziugur
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anesteziugur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende 3008 var, ön ve arka park sensörü ses veriyor. Ayrıca geri görüş+360 derece kamerası da var. umarım uğraştıracak bir sorun değildir.
|
|
buhara
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2021 Konum: KDZ.EREĞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar... Yakın zamanda 1.2 style EAT8 aldım.İstanbul Kadıköy DOT aracılığıyla.. Ancak eve geldiğimde park ederken gördüm ki sensör uyarı sesi gelmiyor. Geri görüş kamerası 360 derece çalışıyor fakat ses yok. Bu herkeste böyle mi yoksa arızalı mı anlayamadım...Görüşü olan var mı?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |