|
1.6Hdi rolantide titreme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
a.kadircinar
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mart 2021 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı a.kadircinar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2021 Saat 20:50 |
Merhaba,motor kulaklarına baktırdım sorun yok.Enjektör bakımı yapılacak arabaya yüzde 90 ondan dendi bakalım yapılınca buradan yazarım.Arkadaslar aklınızda olsun enjektör bakım setleri var hazır halde cok para vermeyin internette 50 60 tl arası satılıyor ben onlardan aldım keçe,conta vb parcalar mevcut inşallah çözüm olur
|
|
ProZodiaC
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2021 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ProZodiaC
|
benim aracımda da buna benzer bir sorun vardı aracı çalıştırınca oturduğum koltuktan ufak bir titreme aracı kapatınca bir sarsıntı oluyordu motor kulağını değiştirince problem çözüldü motor kulağıyla alakalı olabilir
|
|
a.kadircinar
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mart 2021 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı a.kadircinar
|
Arkadaşlar merhaba,
son 1 aydır motor sıcak-soğuk farketmeksizin araç durduğu yerde inceden bir titreme var. 2000devire kadar yavaş yavaş gaz verdiğimde bariz belli etmekte. Aracın çekişinde,motor sesinde,şanzımanında herhangi bir sıkıntı yok.Bakımlarını hiç aksatmam Herhangi bir arıza lambası yanmıyor. Aklıma enjektör veya gaz kelebeği geliyor,bir fikri olan veya başına gelen var mı?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |