![]() |
|
Arkadaslar drag,drift vs. gibi ne secerdiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 Saat 13:37 |
Evet arkadaşlar sıkları degistirdim s2000 , supra ve rx7 yide ekledim :) Düzenleyen mod55 - 17 Şubat 2009 Saat 13:37 |
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SKYLİNE GT-R R34
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EVO 9
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Gönlümde yatan aslan evo 9 dan yana kullandım oyumu.
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bende evo 9 diyorum arkadaşlar...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
YKP ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
evo 9 derdim en iyisi bu şeçeneklerden ama underground 2 oyununda golf cok güzel drift yapıo :D SKYLİNE GT-R R34 dragda iyi olabilir ama ikisinin ortalaması evo 9 |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
eclipse ve gti drift icin hicte olgun olmayan araclar rx7, supra,2000 gibi araclari da es gecmissiniz
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
lancer evo X önceki evolar içinde en iyisi olmuş. oyum ona.
|
|
![]() |
|
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Bir kaç kişi golf diye bilir diye alternatif de işte :D
|
|
![]() |
|
A.L.P ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
evo...bu arada golf un ne isi var orda yav:D
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Bende Evo9 diyorum
Düzenleyen BaD_b0y$ - 16 Şubat 2009 Saat 21:25 |
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
Sagol Emrah abi :D ama gt-r r34 akar gibi geliyo bana sagol yorumun için :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
EVO 9 DIYORUM..
|
|
![]() |
|
Evet arkadaşlar hangisini seçerdiniz ? Ben skyline diyorum hem tip , hemde drag ve drifttede güzel şanzıman duruma göre %50 , %50 güç ön ve arkaya vererek güzel bi drift makinası oluyo :)
Düzenleyen mod55 - 17 Şubat 2009 Saat 13:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |