|
1-2 ve 2-3 . vites geçişlerinde silkeleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muratd.
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2021 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2021 Saat 09:42 |
Merhaba , 2020 model aralık trafik çıkışlı , benzin 1.2 puretech 130 eat 8 aracım da , genelde soguk havalarda 1. vitesten 2. vıtese geçişte bir silkeleme hissediliyordu, fakat gun ıcınde tekrar yasamıyordum , 2.vitesten 3. vitese geciste daha hafif bir sekılde oldugunu farkettim (gun icinde tekrarlıyor) . Servise goturdugumde 2 gun kaldı ve ilk kontagı onlar actı ve uzun yol testı cihaza baglanarak yapıldıgı soylendı , herhangi bir problem olmadıgı ifade edildi , fakat bır gun sonra tekrar oldugunu gordum , böyle durumla karsılasan var mı , ? can sıkıcı olmaya başladı... servis kocaeli de bu arada...
Düzenleyen muratd. - 02 Nisan 2021 Saat 09:43 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |