|
Partner tepe allure ayağımı gazdan çekince frenatı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
basr
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2019 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2021 Saat 11:49 |
1.4 Hdi Euro 5 aracımda da benzer problem var ve uzun süredir devam ediyor. Vites geçişlerinde kavramaya gelince de vuruntu yapıyor. Gazdan ayağımı hızlı çektiğim anlarda da anlık silkeleme şeklinde. Açıkçası çok üzerine gitmedim ama yakında baskı balata değişirse volanta da gireceğim. Kafamdaki ihtimallerden biri de debriyaj müşürü. Şanzıman takozumda eski sanırım biraz. Onu da değişeceğim önümüzdeki aylarda. Sorunum çözülürse bildiririm ama benim tahminim bunlardan birisi.
|
|
Mamisus
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2021 Konum: Emirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Opet den alıyorum filtre triger bakımları yeni yapıldı 1 ay önce EUROREPAR marka bu arıza bakımdan öncede vardı
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
volanla alakalı olabilir hocam. birde ek olarak havadebimetreyi temizleyin derim. son olarak mozat filtresi ne zaman değişti. ve son zamanlarda farklı istasyonlarda yakıt aldınımı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Mamisus
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2021 Konum: Emirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İyi akşamlar diliyorum partner tepe allure 2012 aracım yolda giderken vites farketmiyor ayağımı gazdan çekince araç kendini bi öne atıyor yavaşda gitsem aynı hatta yavaş giderken daha belli aynı hafif bi fren atıyomuş gibi oluyo motor takozları iyi durumda kaç ustaya götürdüysem kimse bulamadı sıkıntıyı servise götürdüm afyon kutlu kardeşler onlarda bulamadı enjektör olabilir dediler arabanın çekişinde fln sıkıntı yok duman atma yok bi yardım lütfen kimse bulamıyor arızayı
Düzenleyen Mamisus - 15 Mart 2021 Saat 23:44 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |