|
Bass (subwoofer) kabini içine pamuk döşemek |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Sparco54
1. Vites 04 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 20:05 |
Doğru mantık yanlış malzeme..
Kullanmanız gereken Elyaf veya prizma sünger olmalıydı mukavemet ve uygulama zorluğu açısından pamuk yanlış bir tercih olmuş
|
|
Peugeot 106 QS 1.4 8V 2000 - Benzin - Eibach 5 cm CARTECH 8000k xenon - Junyan angel far - Slincerli egzoz
JBL GTO 1201.1 amp Cadence FXS600 15" sub Pioneer 2350 Ünite JBL 16cm comp. 543 469 15 53 |
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kendinizi Tanitirsanız sizi daha yakındna tanımış olabiliirz. daha iyi yardımcı olabiliriz.
İmza bölümünede bende ve bir çok arkadaşımzda oldugu gibi araç bilgilerinizi girersenz güzel olur.
Saygılar.
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com Düzenleyen Engin Tepe - 12 Eylül 2011 Saat 20:12 |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir kabinde birleştirmenin bi sakıncası yok ama bas kolonları susturacaktır yani sesi daha al alırsın gibi bişey ama bass başka istikamete kolonlar başka istikamete bakarsa vede dogru lt yakalarsan sıkıntı olmaz
pamukolayını ilkdefa duyuyorum süngeri felan biliyodum ama pamukda farklı olmuş kolonlar ve bass için filtrelerde var eski ev sistemlerinin klonlarının içnide oluyo onuda baglicaksın kusursuz kabin ortaya çıkıcak |
|
kotyora03
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kotyora03
|
S.a öncelikle yeniyim onu belirtim :D akrdşlr bass ve hoparlör(2)bir kabinde birleştirsek sıkıntı olurmu yoksa basla ayrı kabn hoparlre ayrı kabin mi yapm cvp beklyrm şimdiden yardımlarınız içn tşkrlr
|
|
mehmetaydinpug
2. Vites 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
|
ısı ve ses yalıtımı sistemlerindeki kullanılan izocam olarak bilinen malzemede kullanılabilir.
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende bır ara arkadasımın calıstıgı ses ve ısıklandırma sıstemlerı yapan bır sırkette bass kabın yaptırmıstım. orada ıcıne camyunu kaplamıslardı...
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yumurta kartonu şeklindeki akustik süngerlerde iyi oluyor diyorlar. benim pek tecrübem yok ama yinede bilgimi paylaşmak istedim. bu arada 38 cm' lik kicker woofer'ım için kabin arıyorum. kabin konusunda yardım edebilecek arkadaş varmı yada litre ve ölçüleri de verse ben yaparım sorun olmaz (: |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
neler varmış hiç bişeyden haberimiz yokmuş bizim ayıp bize
|
|
abdullah0527
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: 792 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abdullah0527
|
ARKADASIM İYİ GÜZEL GÖRÜP YAPMIŞSIN BENDE BİLMİYORDUM 8 YIL ÖNCEYE KADAR AMA PAMUK DEĞİLDE 2CM SÜNGER YAPISTIR PİSLİK FALAN OLMAZ KOPMALAR OLMAZ YALNIŞ ANLAMA COK YAPTIM ARKADASLARA AĞBİLERE EN SON peugeot quicksilver VAR ARKADASTA KICKER'A YAPTIM.. DEDİĞİMİ YAP DAHA RAHAT OLUR DÜĞÜN SALONLARINADA YAPTIM RESİMDE GÖNDEREYİM ALLAH'A EMANET OLUN.
|
|
YKP
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi hiç olmmassa ben yaptım diyosun bişeyler yapabilmek insana güven kazandırıyor
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
İyi yada kötü olsun ama kendi yaptığım olsun felsefesini her zaman benimsemişimdir.. Her ikiside gerçekten çok iyi çalışmalar.. Ellerinize sağlık arkadaşlar..
|
|
YKP
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu ikinci çalışmam benim paylaşım da güzel olmuş tşkler ancak bu içeri alma işini bende yapmayı denicektim ancak mdf leri kendim kestigim için dekopaj aletiyle ölcüleri kacırdım malzeme boşa cıktı sonradan kenarları düz yapmak istedim ugraşmak istemedim tabi senin dedigin gibi yapılsa daha güzel olurdu şimdi ise halı kenarlarını saklamak için ugraşacagım :D:D pamuk işinde ise bende evde fazla bulunan yorgan içinden yaptım elyaf sayılr oda tam olarak pamuk degil dikkat edersen renk biraz sarımtrak ama güzel oldu kenarlardan sızmaması için içten strafor geçirdim görmüşşündür resimlerde kenar kısımları beyaz iç kısmı sonuçta 3. yapışımda hazır kestiricem her şeyi. paylaşımın içinde ayrıca tekrar teşekkür ediyorum
Düzenleyen YKP - 18 Şubat 2009 Saat 17:10 |
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tebrikler ilk calisman galiba fena sayilmaz ama bazi eksiklerin var bende senin bolume bikac resim ekliyorum umarim kizmazsin bilgi paylasimi acisindan
civi kullanmissin ama civi pek saglikli degildir biz vida kullaniyoruz civi zamanla acma yapar pamukta arkadas soylemis basin kuvvetli ise arabanin her yerinde pamuklar ucusur yastik yorgan iclerinde kullanilan elyaf en iyisidir zaten bazi orjinal kabinlerdede elyaf vardir sesi yumayasmak icin kullanilir ses direk mdf ye carmasini onlemek icin ben kendi kabinimde sag ve sol yanlari cift mdf uyguladim ilki 3cm icerde nedeni kaplarken hali fileksin ek yerlerini gizlemek icin ikinci parca ayri bir renk hali ile kaplayip kapak gibi gecirdim gayet guzel oldu halida ekyeri gozukmuyor ve istersen on bolumude cift yapabilirsin bass tan biraz buyuk kesersin bass iceri gomulu durur hos oluyor |
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tebrikler guzel calışma olmuş
|
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu yumurta kartınları zaten şekil bakımında sinemadaki duvarlar andırıyoo :D
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
YKP
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu yumurta kabı fikride iyiymiş ben görüdügümü yaptım pamuk döşedim bugun açtım kabinin içini pamuklar hala saglam sadece hava portu girişinde biraz toplanmış pamuk vardı onlarıda tekrar yapıştırdım zaten şimdi oynayamazlar :)
|
|
gs5165
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yumurta kutusu iyi fikirmiş :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pamuk cok gereksız olmus bende onlar ıcın daha ıyı malzemeler var pıyasada o pamukların ordan ucma cıkma rıskı var...
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
eline sağlık kardeşim pamukla uğraşana kadar şilte de döşeyebilirdin kolaylık bakımından yani ;)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |