![]() |
|
yağmur tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
srrssr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2018 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 Saat 23:02 |
Sağ far üstü çıta var çamurlukla birleşiyor ordan ECU ya su gidiyor olabilir bende öyle olmuştu,orda çıta varmı bakın yada sağlammı suyu dışarıya tahliye edebiliyormu ona bakın,belki sizinde ordandır.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çalıştırmadan buji bobin hattını kontrol et su var mı diye
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
djserp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2021 Konum: İstanbaul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaput içi fitili değişin ve aracınızdaki ön davlumbazlara bakın kırık varmı var ise buaralardan beyinler su alır ve sonuç hüsran olabilir.
|
|
Peugeot Ustası
Motor / Mekanik / Elektrik / Yazılım / Elektronik / Ses Yalıtım Hizmetleri |
|
![]() |
|
Rsen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
evet bende ondan şüpheleniyorum , aracımı yıkadıgımda dahi aynı problemi yaşıyorum
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Ön camın sileceklerin altındaki bakalitin lastikleri deforme olmuş olabilir
Geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Rsen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Merhaba ,
206 aracım yağmurlu havalarda bir yerden su alıyor ve tekleme problemine neden olup , gitmiyor aracım. böyle bir sıkıntı yaşayan varsa çözüm olarak ne yapılabilir. tamirci tamirci gezdim ama bulamadılar.o an yakalamak gerektiğini söylüyorlar .oysa 5-10 dk rölantıda çalıştıgında ıslanan yer kuruyor herhalde normale dönüyor ama yağmur yagdıgın da yine aynı sıkıntıları yasıyorum. çözümünü bilen lütfen yardımcı olabilir mi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |