![]() |
|
Vites geçişi triptonik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2021 Saat 17:34 |
otomatik vites içindeki balatalar kaçırıyor olabilir. yolda giderken araç aniden boşa düşüyor değilmi motor bagırıyor ama gitmiyor sonra bir vuruntu ile gitmeye başlıyor
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Safatugan07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2021 Konum: Yenimahalle Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Safatugan07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar. Benim de vites geçişlerinden dolayı sıkıntım vardı. 1de zorlama vardı, geri viteste çok zor geçiyordu gart diye ses geliyordu sanarsın ki baskı balatayı dişlileri yiyorum. Ankara’da yeniyim sağolsun önerilere göre bir ustaya gittim. Yaren Peugeot Ali usta. Orijinal ayarlamasız olan debriyaja telini kısa ayarlanabilir olana çevirdi. Sıfır araba debriyajı oldu vitesler de çok güzel geçiyor. Benim problemim bu şekildeydi ve çözdüm. Aracım 106 xr 98 model. Eğer Ankara’da falansan dediğim ustaya götür. Çok pratik bir adam kendisi. Tanıdık falan da değil yanlış anlama ben de forumlardan araştırdım bir kaç kişiyi denemek istedim ve gayet de güzel işçilik çıkardı. Tele 100 TL işçiliğe de 100 TL verdim 200 TL ye ayarını yaptı sağolsun. Aracı yeni aldığım sahibi bana başka bir parça değişecek demişti ustadan ustaya demek ki fark var sorunum çözüldü. Vites geçişlerinde sıkıntı varsa ben de sana böyle bir öneri sunabilirim. Tekrardan geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Yasarkys ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamın aleyküm teşekkür ederim konu hakkında deneyiminiz varsa yardımcı olursanız sevinirim araç 2003 307 1.6 xt
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Ve aleyküm selam
Geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Yasarkys ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Vites geçiş yaparak takılıyor triptoniği görmüyor bazen normale biniyor bazense hızlanırken boşta gibi bağırıyor neyden kaynaklanabilir şanzumanı gösterdim sıkıntı yok dediler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |