|
Anahtarlik Problemi , nasil cozerim ? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2010 Saat 15:39 |
|
eğer hala lazımsa elimde mevcutfiyatı 35tl isterseniz kargo yapabilirim
|
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
Can Düzyatan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Anahtarımızda tuş takımı zarar gördüğünde yenisini alıp boş yere para harcamamıza gerek yok arkadaşlar
Benim de anahtarda kilitleme butonu geçen gün koptu.Nasıl tamir edildiğini sizlerle paylaşmak istedim. Anlatacağım onarım işlemi 10 dakika sürmüyor bile. Malzemelerimiz :
Anahtar tuşunun üzerine kartonumuzu koyup kalıp çiziyoruz.Çizdiğimiz kalıbı tulumba lastiğinin üzerine koyup falçata ile kesiyoruz. Kestiğimiz lastiği falçata ile kenarlarından rötuşlayarak anahtarımızdaki tuş yuvasına sıfıra sıfır olmasını sağlıyoruz. Yapıştırıcımızı lastiğin kenarlarına çok az sürüyoruz ve buton yuvasına fazla bastırmadan yerleştiriyoruz. Kuruduktan sonra işlem tamamdır.. İyi günlerde kullanın Düzenleyen Can Düzyatan - 24 Aralık 2009 Saat 23:05 |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
ukubilay
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkaşdaşım aynı dert bendede var dı ist dayım ben gittim 30 liraya aldım sadece kasayı değiştirdim sorun düzeldi istersen adresi ve teli vereyim sana
|
||
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
|
e-bay da 206 için sustalı modeli vard ben çok beğenmiştim
ayrıca haşim abi sen aşıyosun hergün kendini:))
|
||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
geçen hafta bu konuyu okumuştum. ve çarşıda gezerken tesadüfen anahtacıda Peugeot kontak anahtarının kasasını gördüm. fiyat sordum.
sadece plastik olan kasa kısmı, 30 TL ve 50 TL diye iki çeşit var. İstanbuldayım ve eğer istersen yardımcı olurum. eğer anahtarını sustalıya çevirmeyi düşünürsen İstanbul piyasasında 100-120 TL vermek gerek. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16655
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tek kelimeyle
Tebrikler hocam. Biraz ince bi işcilik çıkartılarak yapılabilecek bi yontem.Ayrıca bi cok farklı yerde de uygulanabilir(buton eksikliği olan bi çok yerde :) ) Kutu için yardımcı olan arkadaşlarada ayrıca teşekkürler. en kısa surede sonuçlandırıp,buraya yaziyorum. |
||
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
süper fikir kutlarım hasim abi |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sorumluluğunu yerine getirmiş
|
||
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kartal real praktiker girişinde anahtarcıda..aynı sadece kasa sıfır 40 tl.. bilgin olsun... İatanbulda tanıdığın varsa yardımcı olsun sana...
Düzenleyen okan77 - 14 Şubat 2009 Saat 21:15 |
||
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
|
Haşim abi bayılıyorum senin şu yaratıcı zekana walla hayranım müthiş bi düşünce =) |
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Kapağı elektronik kısımdan ayır. tüm kasayı güzelce gres yağı ile yağla.. sonra sıcak silikon tabancası ile silikon sıkarak tüm kasanın silikondan kalıbını çıkart. silikon deliklerden hafif dışarı çıkacak şekilde taşsın. sonra hemen soğuk suya batır ve içinden soğuyan silikonu kalıp şeklinde çıkar. Neşter veya cutter ile fazlalıkları traşla butonları düzelt. Kullanacağın silikon çubuğu siyah renkli olsun.
Düzenleyen hasimayaz - 14 Şubat 2009 Saat 20:52 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bant her derde deva :D:D
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bnm anahtarlıgımda aynı sekilde. üzerinde elektrik bandı var sorunsuz çalısıyor
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel bir yöntem bence
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
oranın dugmesını bulabılıyosan bul ve bantla ondan sonra rahatca eskısı gıbı kullana bılıyorsun masrafa gerek yok :) bızm sırketın peugeottlarıda boyle bantladık cıllop gıbı calısıyor
|
||
OgUz
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2008 Konum: Peugeot Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.sahibinden.com/peugeot_206_anahtar_kumanda_kutusu-01WQQaXQQ12475791WQQpXQQdisplayitem
işte çözüm işte indirim :D buyrun arkadaşlar son iki tane :D Düzenleyen OgUz - 13 Şubat 2009 Saat 23:53 |
||
Peugeot Ankara
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cevap veren arkadaslara tesekkurler. ilk cevaptaki alarm daha mantıklı gibi,tabi alarm taktirtmakla hallolmaz ise arkadasiniz araciligi ile cozebiliriz, fiyatta biraz daha yardimci olursa :) |
||
OgUz
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2008 Konum: Peugeot Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşım bunun kasasını yurtdışından getittirdi... 50 liraya satıyordu... ulaşabilirsem ve elinde kaldıysa yazarım buraya...
|
||
Peugeot Ankara
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |