|
2013 model pejo 301 1.2 vti benzinli marş sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gkntmr
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2021 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2021 Saat 12:46 |
Yetkili serviste yazılım güncellemesi yaptırmanız gerekiyor. Akü, dinamo buji vs değil sorununuz. Tamamiyle YAZILIMSAL. (Kendi aracımda bizzat çözdüm)
|
|
armyarmi
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam araç a program atılmıştı. Şimdide sabah ilk calistirmada alıyor marş.Bu seferde gün içinde sonraki çalıştırmalarda marş almıyo marş alması 3-5 sn sürüyo.anlamadim olayı.
|
|
Hsyngngr
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam öncelikle selam..sabahları ilk çalıştırma öncesi farlarınızı açıp yarım kontakla 2 3 sn beklemeyi deneyip sonra çalıştırın..sistemde hiç enerji olmadıģı için akü yetişmiyor olabilir..
|
|
armyarmi
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam bir kaç yere sormuştum buji diyen var benzin pompası diyen var en son sorduğumda triger kayışından yapar diyen var anlamadım kafam karıştı iyice araba sıcakken sorun yok ilk marşda alıyo
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam geç olmasının bir kaç nedeni olabilir. benzin pompası - benzin enjektörleri - ateşleme bobin buji. öncelikle benzin pompasını basıcını kontrol ettirin derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
armyarmi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İyi günler arkadaşlar 2013 model 1.2 benzinli pejo 301 aracım var. Sabah ilk calıştırdığımda motor soğukken marş almıyor. Kontağı çevirdiğimde ses geliyor ama marş almıyor.ancak gaz verdiğim zaman çalışıyor.gün içersinde bu sorun olmuyor ilk marşda normal çalışıyor. Daha önce böyle birşeyle karşılaşan bilgisi deneyimi olan varmı. Teşekkür ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |