![]() |
|
Peugeot 206 Aks tamiri sizce fiyat normalmi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2020 Saat 00:44 |
Ben senin yerinde olsaydım direk aksciya yani tornaciya gotururdum
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
httphttps://www.otoyedekmarket.com/kategori/peugeot-206-aks-grubu-yedek-parca
Düzenleyen ismailkaya - 29 Ekim 2020 Saat 00:42 |
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rica ederim hocam. listede dikkatimi çeken aks bilyası ve keçe içinse 230 tl fiyatta normal sayılır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
berkantyildiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkantyildiz
Anladım çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar . fiyat aks keçesi hariç normal hocam. aks keçesi 80 tl orjinali
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
berkantyildiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkantyildiz
herkese selam arkadaşlar.
İsmim:Berkant Yıldız Yaş:21 Yaşadığım şehir:Antalya Mesleğim : cell phone technician Bugün aracımda şanzıman yağ kaçağı var diye tamirciye gittim ve aks keçesinden kaçak olduğu anlaşıldı daha sonra değişimini talep ettim ve usta bana 3 4 saat sonra aracı teslim alabileceğimi söyledi tamam dedim aradan 4 saat geçti ve usta beni arayarak Askı bilyasınında dağıldığını ve aks keçesini dışarı attığını söyledi. aks lalesindede sorun varmış. aksın yapılması içinde tornacıya gönderecekmiş , daha sonra toplayıp rot ayarı yapacakmış ve hepsi 700 tl tutar diyor. birde liste çıkartmış. listede Askı bilya1 aks keçe 1 230TL Aks lale Tornacı 200 TL Mekanik işçilik 250 TL Rot ayarı 50TL total:730 tutuyor 700 istedi. sizce bu fiyatlar normal mi? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |