![]() |
|
kapı dış cam fitilleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chuckmak ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2020 Saat 02:06 |
Araştırmak lazım galiba.. Ben sey için sordum yapan eden varsa istanbulda adres yer gösterecek olan olur diye
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam komple girişirseniz çok pahalıya mal olacaktır muhtemelen. çünkü ön kelebep cam fitille birlikle olduğu baya pahalıdır. benim tavsiyem temiz çıkma bakmanız pazarlıkla daha uyguna çözüme kavuşturabilirsiniz. özellikle son çıkan 2007 307 kazalı araç denk getirirseniz daha saglam fittler bulunabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
chuckmak ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar merhaba.. 2005 model 307 xt aracın kapı cam fitilleri çürümüş, alttan kabarmış kavrulmuş , büzüsmüş.. serviste sadece tek cam ve sadece alt sıyırma fitiline 160 tl isiyorlar.. ben 4 kapının komple cam fitillerini yenilemek istiyorum tavsiyeniz nedir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |