![]() |
|
206 torsiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2020 Saat 18:07 |
Bununla geçmiş olsun hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
nofear116 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nofear116
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Torsiyon tamirini yaptırdım, cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
Bornova güleriş'te torsiyon söküldü, servet tornada işlem yapıldı ve toplam 1050tl tuttu. Böylece o sinir bozucu sesten kurtuldum.
|
|
![]() |
|
Berkay Erdinç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Konu açılalı biraz olmuş ama izmir çiğlide var.torsiyon takozları,milleri,tamir takımı değişiyor.malzeme içinde sanırım 1000 tl civarıdır.
Ilgilenirsen numarasını falan verebilirim
|
|
![]() |
|
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
2. sanayide iztek, şahin, fransız oto var..onlar yapar bence..şahin pejoda yaptırmıştım bende.
|
|
iliğimi sömürdü bu araba!
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef bilmiyorum ama 1000 tl civarı bir maliyeti var hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
nofear116 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nofear116
Merhabalar, 2004 model 206 aracımın arka tarafından gıcırtı sesleri gelmeye başladı ve ustaya götürdüm. Usta bakmadan torsiyon tamiri gerekiyor ve burada bunu yapan yok İzmir'de bir tornacıya gitmen gerekiyor dedi.
İzmir'de bu işlerden anlayan usta veya tornacı önerebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |