![]() |
|
308 1.2 Puretech EAT6 Allure+Premium Video |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rokhdall ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2020 Saat 15:00 |
tesekkur ederim.
acıkcası ben 7-7.5 arası geziyorum su an ve makul derecede benim icin. adblue dizele ozel bir durum diye biliyorum bende yok zaten. ben fabrika cıkısı lpg haricindekilere maalesefkarsıyım o yuzden hic dusunmedim.
Düzenleyen Rokhdall - 07 Eylül 2020 Saat 15:01 |
|
2017 308 1.2 Puretech EAT6 Allure+Premium
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emeginize sağlık çok beğendim. Özellikle güvenlik paketi çok iyiymiş. Şimdiye kadar 308 de duyduğum kronik tek problem adblue tankı arızası. O da sanırım dizellere has bir durum.
308 benzinli sizce lpg ister mi? Ilerde tüketim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Rokhdall ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
yeni aldıgım aracımın videosunu cekip kanalımda paylastım. golf 7 den sonra yasadıklarım ve genel olarak dusuncelerimi paylastıgım videoyu begenmeniz ve paylasmanız dilegi ile iyi seyirler dilerim. Düzenleyen Rokhdall - 07 Eylül 2020 Saat 10:31 |
|
2017 308 1.2 Puretech EAT6 Allure+Premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |