![]() |
|
2002 Model 307 Gaz yememe sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2020 Saat 18:23 |
katalizör dolu olabilir ama genelde oksijen sensörü hatasıda verir beraberinde isterseniz başka bir yere dah gösterin kontrol yapıyorlar bazı yerlerde. usta uçmuş baya
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Oskis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok teskkurler cewaplariniz icin ve hos bulduk
Lpg.hic takilmamis ve dun aracin altinda ses geliyordu gaza bastikca zil sesi gibi Ezozcuya gittik adam dedi katatitor mu.ne bitmis.degistirilmesi lasim Adama daha gaz.yemiyor demeden gaz yememe sorunu varmi dedi ve adam anladi Ve onun degismesi.veya cikarilmasi.lasim.dedi 3000 tl.fiyat verdiler Onun haricinde alt tarafta yag varmis onu soyledi bir yerden Kaciriyor dedi.. Onada baktiricaz....sorun demek o imis tabi bu ustanin dedigi bakicam artik sorun nerde Ama bu arac astadindan pahaliya geldi biraz.masraf yaptiricak.belli bizlere
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. araçta lpg varmı peki hocma. genelde bu gaz yememe sorunları gaz kelebeği , hava filtresi ve hortumları kaynaklıda olabiliyor. birde manifoltta kaçak varmı ona baktırın. gaz kelebeği temizliği ve buji değişimi yaptırın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Oskis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Oncelikle destek ve yardimlariniz icin teskkurler
2002 model 210 binde bir arac satin aldim Bezinli otomatik Aldigim gibi icim.rahat etsin diye peugeot orjinal.servisinde Triger kayisi benzin pompasini degistirdim Lakin araci aldigimdan beri şöyle.bir sikinti war Arac duruyor veya kavsaklara 10km lerde hiz ile girerken gaza basiyorum Gaz almiyor 4 kere 5 kere basinca gaz aliyor araba ve gitmeye.basliyor Dogal.olarak yolun ortasinda kaliyorum bu sekilde.cok yawasliyor Birde klima.acinca aracta titreme basliyor ve.durup kalmaya calsitigimda hic gitmiyor 6 kere gaza basincaancak kalkiyor araba cidden canim sikildi bu ise...cozumu varmidir bunun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |