|
Yeni 308 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ejder44
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2020 Saat 23:08 |
Merhabalar,
Arkadaşlar aanızda yeniyim. 307 kullanıcısıyım. 2013 model 308 veya az daha para bulabilirsem yeni kasa 308 (2014-2015) almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla 92 hp'likler HDI (access ve active model), 120 hp'likler e-hdi allure eski kasada da sportium paketler. E-HDİ'ler HDI ye göre daha pahalı. Özetle 2013-2015 arası almak istiyorum, evden işe işten eve günde ort.20 km yol yapıyorum bir de senede bir memlekete uzun yolda kullanacağım. Önerir misiniz. 307'im LPG li ve artık dizel kullanmak istiyorum. Bu forum alım satım yeri değil biliyorum ama özelden mesaj atmak isteyen araçları da görmek isterim. Aynı emsaldeki diğer araçlar (Astra, golf, Leon vs) daha uçuk fiyatlarda. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |