|
MOTOR ARIZA LAMBASI SORUNU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2020 Saat 21:28 |
Alternatör den değil evet klimani farları fanı acincada sıkıntı yaşarsın durduğu yerde direksiyon u çevirince de yaşarsın
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
beylulb
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2020 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kayseri de yaşıyorum.bazen de alternatör mü diye düşündüğüm de oluyor.fan, far klima gibi fonksiyonları kullanırken daha da artıyor sorun.
|
|
beylulb
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
Aynı araçtan bendede var 2 yıl 10 arkadaş bu motor üzerinde çalıştık ve LPG de sorunu çözdük %98 LPG de sorunsuz çalışmakta Türkiye'de bu 10kisiden başkası sana yardımcı olamaz hangi ilde yaşıyorsun sanada yardımcı olurum 1.4 16V 90hp. Motor tipi 0535-067-40-60 İsmail kaya
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
beylulb
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2020 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mrb 2005 model 307 1,4 xr lpg li aracım benzinde hiç bir sıkıntı yok fakat lpg ye geçince relantide tekleme yapıyor nerdeyse stop durumuna geliyor hatta stop bile ediyor ve motor arıza lambası yanıyor.gaz kelebeği dediler temizlettim 3 gün sürmedi yine aynı.gaz ayarı dediler benzinde biraz binip gaz ayarı yaptırdım yine değişmedi.lpg ye uyumlu değil deniyor sadece peugeot mu uyumlu değil trafikte o kadar çok lpg li araç varki anlamadım gitti.bilgisayara bağlanınca arıza gösteriyor fakat oksijen sensörü mü katlizör mü kod vermiyor siliyoruz.lpg ye geçip tekleme ye başlayınca yine aynı devam ediyor.bu da huzursuz ediyor stop etmesin diye ayağımız gazda mı beklemek gerekiyor anlamadık gitti.başına gelen varmı yardımcı olurmusunuz.teşekkürler.
|
|
beylulb
|
|
fotomon12
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2020 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fotomon12
|
1.4 hdi
|
|
ismailkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
Motor tipi nedir aracının
|
|
|
|
fotomon12
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2020 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fotomon12
|
MERHABALAR İYİ GÜNLER DİLERİM
ARACIMDA MOTOR LAMBASI YANIYOR BİLGİSAYARA BAGLATTIGIMDA U1213 VE P2127 SORUNU YAZIYOR . MOTORU GÖSTERDİGİMDE MOTOR SAAT GİBİ LAMBA SÖNMUYOR YARDIM LUTFEN..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |