![]() |
|
Aracımın altını vurdum sorun benzin deposunda mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2020 Saat 23:33 |
Benzin bu allah korusun
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen aracını lifte kaldırıp kontrol ettirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen aracını tamircinin birine götür abi ben aracın altını vurdum vurduğum yerlerde bir sıkıntı varmı kontrol edebilirmiyiz de ustayla beraber aracın altına bakın depon delikse zaten yenisini almak zorunda kalacaksın delik depoyla araç kullanmak tehlikeli fenni muaynedende geçemezsin
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
adidas190 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2020 Konum: Bayburt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı adidas190
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba sitede yeniyim. aracım 2005 model Peugeot 206 1.4 benzinli. Dün farketmeden biraz yüksek bir yerden inerken araçtada 5 kişinin olmasının etkisiyle aracın altını vurdum güçlü bir seste çıktı. İndik baktık benzin deposunda bir sızdırma var gibiydi. Ama çok önemsemedik. Daha sonra 60 km yol yaptık ve aracı gece yokuşta bir yere park ettim. Benzin kokusu vardı bakınca 1-2 damla benzin damladığını gördüm bu biraz korkuttu açıkçası.ara ara kontrol ettim damlama vs. Yoktu daha fazla. Sabahta işe gelirken sürdüm yine damlatma eksiltme yapmamış göstergede de gece bıraktığım gibiydi. Fazla da yaktığını düşünmüyorum standart gibi. Sizce sıkıntılı bir durum var mı yardımcı olabilecek var mıdır ? Teşekkür ederim şimdiden.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |