Aracımın altını vurdum sorun benzin deposunda mı ?
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=49975
Tarih: 02 Ekim 2025 Saat 17:29 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Aracımın altını vurdum sorun benzin deposunda mı ?
Mesajı Yazan: adidas190
Konu: Aracımın altını vurdum sorun benzin deposunda mı ?
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2020 Saat 11:41
Arkadaşlar merhaba sitede yeniyim. aracım 2005 model Peugeot 206 1.4 benzinli. Dün farketmeden biraz yüksek bir yerden inerken araçtada 5 kişinin olmasının etkisiyle aracın altını vurdum güçlü bir seste çıktı. İndik baktık benzin deposunda bir sızdırma var gibiydi. Ama çok önemsemedik. Daha sonra 60 km yol yaptık ve aracı gece yokuşta bir yere park ettim. Benzin kokusu vardı bakınca 1-2 damla benzin damladığını gördüm bu biraz korkuttu açıkçası.ara ara kontrol ettim damlama vs. Yoktu daha fazla. Sabahta işe gelirken sürdüm yine damlatma eksiltme yapmamış göstergede de gece bıraktığım gibiydi. Fazla da yaktığını düşünmüyorum standart gibi. Sizce sıkıntılı bir durum var mı yardımcı olabilecek var mıdır ? Teşekkür ederim şimdiden.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ismailkaya
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2020 Saat 08:22
Sen aracını tamircinin birine götür abi ben aracın altını vurdum vurduğum yerlerde bir sıkıntı varmı kontrol edebilirmiyiz de ustayla beraber aracın altına bakın depon delikse zaten yenisini almak zorunda kalacaksın delik depoyla araç kullanmak tehlikeli fenni muaynedende geçemezsin
------------- KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2020 Saat 11:00
Aynen aracını lifte kaldırıp kontrol ettirin.
------------- Peugeot 106 1.4 (1997) Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
|
Mesajı Yazan: kaan206
Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2020 Saat 23:33
|