![]() |
|
106 hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2020 Saat 01:34 |
Sigorta düşük takılmış olabilir. Aracın kitapcığından olması gereken değeri bulup karşılaştırma yapın. Bazen Sigorta atınca orjinalini bulamayıp ellerine geçeni takıyorlar sonra öylece kalıyor.
|
|
![]() |
|
ozkann38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2019 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fanın açmama sebebi sigortası yanmış, sigorta neden yanar, tekrar yanma ihtimali var mıdır ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
yapılacak işlemler. termostat - hararet müşürü - fan reziztans ve roleleri.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ozkann38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2019 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Aracımı çalıştırdım, normalde çalıştırınca k lambası çalışır çalışmaz sönerdi, k lambası 5 saniye kadar sönmedi. Sonra vites atarken devirin yavaş düştüğünü farkettim ve rölanti belli bir süre 1100 de takılı kalıyordu.
Giderken sıcaklık 95 derecenin üstüne çıktı. Sonra aracı sağa çektim. Rölantide beklerken sıcaklık 110'a kadar çıktı ve fan açmadı. Stop edip soğumasını bekledim. Yağına ve suyuna baktım hepsi Max seviyede. Denemek icin kaloriferi açtım baya sicak üflüyordu. Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |