![]() |
|
307 Yol bilgisayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2020 Saat 22:42 |
Arkadaşlar cevap için tşk. Söktüm ekranın içinde bulunan 3 lambada patlamış nasıl olduysa😒
|
|
![]() |
|
littlenikksay ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2017 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı littlenikksay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim 206 da da ara sıra yanmıyor
soketiyle oynayınca geliyor gevşeklik olabilir
|
|
206 1.6 XT 110HP
|
|
![]() |
|
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap için tşk ama ön konsoldaki herşey çalışıyor sadece yolbilgisayarı çalışmıyor. İçinde birçok küçük lamba olsa gerek hepsi birden patlamaz diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Başka lambalarda yanmiyordur sigortadan olsa sen yol bilgisayarını geriye doğru iterek yani cama doğru kaldırarak sök arkadindaki lambaları kontrol et
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Forumda yardımcı olacak kimse yokmu bu konu hakkında.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar Merhaba!.
307 hdi 2005 aracım. Yol bilgisayarında hiçbir lamba yanmıyor. Sigortadan dır diye düşünüyorum ama direksiyon altındamı yoksa kaput altındakindemi kaç numaralı bilmiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilirse memnun kalırım. Tşk.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |