|
RCZ Orta Fren Lambasi (Spoilerin Altindaki Lamba) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2020 Saat 10:21 |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hocam komple kapalı derken sıcak baskı ile kapatmışlar yoksa başka bir türlümü. genelde bu sorun led lerin leyimleri ile alakalı oluyor. detaylı bir foto eklerseniz daha ne birşey söyleyebilirim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Can-PUGWAY
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can-PUGWAY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Herkese selam daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu olmadı mı bilmiyorum ancak aracimin fren lambasinin ledleri arizalandi. Bazilari yaniyor bazilari yanmiyor bende bu konularda kıl olduğum için çözüm aramaya başladim amacim parçayı söktürüp bozulan ledleri onarmaktı .. ama parcayi soktugumuzde etrafinin tamamen kapali olduğunu gördük yani tamir edilme şansı yok. Bakan usta yenisini al dedi. Parcanin fiyati 1.600 tl ufacik bir parcaya 1.600 tl vermek enayilik diye dusunuyorum.
Sizden ricam daha önce bu sorunu yasayan RCZ kullanicilari var mı ? Ne yapmam gerekiyor tamiri var mı mı, mümkün mü ? Çıkmasini bulabilir miyim yardimci olabilecek var mı ? İzmirde ikamet ediyorum. En son çare fransa’dan getirticem tabi fiyati uygunsa. Simdiden gorusleriniz icin tesekkur ederim iyi forumlar.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |