|
208 1.2 puretech manuel |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Serseri0155
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serseri0155
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2020 Saat 00:59 |
3 gün önce 82hp manuel 1.2 benzinli modelini aldım ve insanların dedikleri gibi çekmeme problemi yok araç iyi yürüyor 1.2 corsadan daha iyi gidiyor hatta performans olarak ben şu anlık memnunum
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba
2013 yılında sıfır alıp 1.5 yıl kullandım. Kullanımı zevkli direksiyonu ufak ve yumuşak Şehir içi yakıt tüketimi 7-8 lt civarı Şehir dışı 5 lt İç hacmi ve bagaj sınıfına göre en iyilerden Eksileri ise Çekiş gücü 1.2 olduğu için büyük beklentin olmasın Klima açıkken araçta 4 kişiylen yokuşu çıkacak gücü olmadığı için stop ettiğini klimayı kapatıp biraz bekledikten sonra çalıştırıp çıktığımı ve birdaha küçük motor araç almamayı bana öğrettiğini söyleyebilirim Bunlar harici bir sıkıntı görmemiştim
|
|
egeiper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar,
208 için 1.2 puretech benzinli manuel olanlarından almak istiyorum. Yarı otomatikte (etg5) baya bir sorun varmış şanzımanda. Manuel ile ilgili yorumlarınız nelerdir? Yakıt tüketimi konusunda bir tahmininiz var mı manuel için? Aracın eksi ve artılarını biliyorum açıkçası ama manuel özelinde eklemeleriniz varsa rica ediyorum. Teşekkürler. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |