|
306 GTI TÜP TAKILIR MI? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2020 Saat 08:05 |
Candan muhendislige gotur bak orada ne arabalara tup takiyorlar bi bak adamlar nerdeyse ucaga lpg takacaklar ben montaj yaptirdigimda yurd disindan tek kapi mercedes arac bakima geldi kac silindirliydi bilmiyorum ucak gelse heralde onada takacak adamlar
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
sanjigod
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2020 Konum: İstanbul(Avrupa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARKADAŞLAR İYİ FORUMLAR. 20 YAŞINDAYIM VE İLK ARACIMI HAYALİMİ ALDIM FAKAT BU EVİ OCAĞI SÖNDÜRECEK GİBİ. BAZI ARKADAŞLAR 306 GTI TÜP TAKILMAZ UYMUYOR GİBİ CÜMLELER KURDU. NE KADAR GERÇEKLİK PAYI VAR?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |