|
607 2.7 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2020 Saat 11:27 |
soner beye katılıyorum Alternatör ve akünüze baktırın
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Gökhan Tr PL
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2020 Konum: Polonya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Tr PL
|
Birdaha yaparsa servise gidecem teşekkür ederim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. muhtemelen akü ömrünü dolduruyordur hocam. akü değişimi ve şarj dinamosu konjektörünü değiştirin sornunuz kalkacaktır. peugeot araçlarda akü bitmeye yakın bu tip hatalar veriyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Gökhan Tr PL
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2020 Konum: Polonya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Tr PL
|
Selam arkadaşlar bende 607 2.7 hdi araç bar 2 yıldır
Kullanmaktayım hiç sorun yaşamadım dün bir anda Bütün arıza ışıkları sırayla yanmaya başladı Direksiyon sertleşti ama araç stop etmedi Kenara çektim stop ettim birdaha çalışmadı Bir süre bekledim arka akünün kutup başını söküp tekrar taktım sonra çalıştı Ne olduğunu anlayamadım bilen başına böyle bir şey gelen varmı Şuan sorun yok herşey normal şimdiden teşekkür ederim Herkese iyi günler
Düzenleyen Gökhan Tr PL - 09 Mart 2020 Saat 08:59 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |