|
2008 yarı otomatik şanzıman sorunu hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mozturk52
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2021 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mozturk52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2021 Saat 11:26 |
2017 model 2008 var bende aynı sorunu hissediyorum. Vites geçişlerinde ses gelmeye başladı. Bu gün servise götürdüm. Uzatılmış garantisi var. Sonuç ve çözüm olursa yazarım..
|
|
akosuk59
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler cevap için evet ne yazıkki Bu kadar sorunlu oldugunu düşünemezdim. Arkadaşımda yeni serisi var o dediğiniz gibi kusursuz. hissedilmiyor. fakat 2014 serisi tam bir rezalet:S
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Iyi günler maalesef yarı otomatik şanzımanların genel sıkıntısı bu. Hangi marka model olursa olsun benzer sorunlar var.
Bence yetkili servise gidip şanzıman için güncel yazılım yükletin. Güncel yazılım ile eskisine göre çok daha iyi olduğunu söyleyenler var. Ayrıca baskı balatayı da kontrol ettirin. Peugeot yeni eat6 ve eat 8 sanzimana geçmekte çok geç kaldı. Önceki kasa 2008leri çok beğeniyorum ama sırf bu şanzımandan dolayı seçenekler arasından elerim. Yeni şanzımanlar japon aisin üretimi ve neredeyse kusursuz.
Düzenleyen talip206 - 02 Mart 2020 Saat 13:25 |
|
akosuk59
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar Arkadaşlar ,
2008 model - 2014 yılı Suv modelde Yarıotomatik şanzımanlarda Araçta vites geçişlerinde ciddi sorunlar yaşıyoruz. Vites Geçişleri çok fazla hissedilir. Ayrıca araç devrini ayarlayamıyor. konuyla ilgili aynı sorunları yaşayan arkadaşlar var mı ? bunun bir çözümü var mı ? bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim. ayrıca konuyla ilgili de bir video çektim daha anlaşılır sanırım sorun. yardımcı olabilirseniz sevinirim. iyi forumlar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |