|
Telefonu araca bağlayınca çağrı bekletme sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2020 Saat 11:26 |
yazılımsal olabilir hocam. smeg ekran yazılımınız güncelmi ona bir bakın. derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
efbiey
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2019 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Telefonum (İphone) bluetooth üzerinden aracıma bağlı. Araçta iken çağrı geldiğinde telefon 1 kere çaldıktan sonra otomatik olarak açılıyor ve çağrı bekletme moduna geçiriliyor. Gelen çağrıya cevap vermeme ya da meşkule atma imkanı vermeden, çağrının otomatik cevaplanması ve hemen bekleme moduna geçmesi sinir bozucu. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Telefon ayarları ve araç ayarlarını kurcaladım ama sorunu bir türlü çözemedim. Sorun ne olabilir acaba?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |