|
301 Multimedya ekranı devamlı başlama sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
stastankara
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı stastankara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2020 Saat 03:49 |
hocam ekran kapandıp açılmalar sonrası, güncelleme var biraz bekleyin mesajıda çılıyormu ?
Şu an bende 301 allurede kapanıp açılma ve sonrasında güncelle var bekleyin mesajı çıkıyor ve multimedyayı geri vites kamereası hiç çalışmıyor ama güncelleme vs olmuyor, kontağı kapatıp 10-15 dk geçince ekran düzeliyor 3-5 dk sonra 1-1,5 dk bir ekran 5-10 defa kapandıktan sonra yine güncelleme mesajı çıkıyor Bende sizin gibi tlfda mfypeugeot uygulaması kullanıyorum ve araca her bündiğimde tlf uygulamasından mesaj geliyor izin verilsinmi diye, uygulaya izin vermesekmi koöple kaldırmamı lazım Teşekkürler
|
|
sonusa
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot 301 ALLURE 1.6 HDI 92 2017 kullanıyorum. Aralık sonunda 45.000 bakımı yapılırken garanti kapsamı devam ettiği için multimedya ekran güncellemeside yapıldı. Güncelleme sonrası telefonu bluetooth veya kablodan Apple car play ile bağladığımızda ,sıklıkla (her zaman değil) multimedya ekranı devamlı kapanıp açılıyordu.
Servise tekrar baktırdım , fakat onlar karşılaştığım sorun ile karşılaşmadılar. Servis te kendi telefonumu taktığım zaman aynı sorun (ekran kapanıp tekrar açılıyor) karşılaştık . Bunun sebebi maalesef Peugeot telefonlar için kullandırdığı MyPeugeot uygulaması bu probleme neden oluyor. Uygulamayı telefondan kaldırınca , artık multimedya ekranı telefon bağlı olduğu zaman kapanıp açılmıyor. Telefon araba ile iletişime geçtiğinde anladığım mypeugeot uygulaması da araba daki bilgileri okurken çakışmaya neden oluyor ve bunun sonucunda bahsettiğim problem ortaya çıkıyor. Peugeot bu sorun için güncelleme yayınlayana kadar telefon daki mypeugeot uygulamasını telefondan kaldırmanız (silmeniz) gerekiyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |