|
Teyıp ekran arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2020 Saat 12:58 |
sana kimse yardimci olamaz sanirim cunku ekranin yapisini bilen arkadas yoktur sen en itisi iyi bir oto elektronikcisine git oto elektrikciside olur .bana soracak olursan geri viteste ekranin calisiyorsa ekranka alakali bir sorunun yok ya sigorta yada kablo proglemin var
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
kornimidnight
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2020 Konum: İstanbuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kornimidnight
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Valla hocam benim de radyo kanalları gitti. Herhangi bir frekans da ayarlayamadığım için radyoyu maalesef kullanamıyorum. Ben de İstanbul'da ikamet ediyorum.
|
|
Ademmm
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2020 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Slm arkadaşlar.peugeot 208 sahıbıyım.İstanbul da ikamet etmekteyim.1 hafta boyunca şiddetli yağmur yağınca teyp çalıştığı halde teyp ekranı gitti.ancak aracı geri vıtese taktıgımda geri görüş ekranı olarak aynı ekran çalışmaktadır.bilgisi olan yardım edebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.şimdiden teşekürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |