|
Baskı balata ve ardından gelen motor arıza lamba |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2019 Saat 10:10 |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bence yapılan bir işlemde sıkıntı var gibi hocam prizdirek rulmanıda değiştimi takılan parça araca uyumlumu vs. yada parçada üretimden kaynaklı bir sıkıntı olabilir. hangi hata kodlarını verdiğini yazmanız daha iyi olurdu.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Bayram Can
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2019 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bayram Can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba bende pejo 208 1.2 benzinli araç var. Dün vites geçirme de sorun yaşadım adeta vites kitlendi 1 den 2 ye alamadım debreaj yumuşadı baya vites geçişlerinde sesler geldi . Biraz bekledikten sonra vites geçişlerim normale döndü fakat 1. Vitesde yine titreme yaşadım uzun yola çıkmıştım sorunsuz gidiyordum. Hafif rampa çıkarken araç arıza lambası yaktı servis lambası yaktı gaz yemedi araç 180 binde pejodan anlayan ustaya götürdüm pc Ye bağladılar sorunu anlayamadılar araştırcaz dediler . Yorumu olan var mı teşekkür ederim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |