|
Bagaj amortisör değişimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2019 Saat 11:32 |
Evet amotisor kafaların bazen sıkıntı olabiliryor. yan sanayilerin bilgilendirme için teşkkürler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
izgkhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bagaj amartisörlerinin kafalarının değiştiğini ve nifton olayını çözene kadar Bi kaç yerden aldım 330N yi büyük ihtimal ivedik organize sanayinin ordan aldım 25 TL olması lazım
|
|
izgkhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bagaj amartisörlerinin kafalarının değiştiğini ve nifton olayını çözene kadar Bi kaç yerden aldım 330N yi büyük ihtimal ivedik organize sanayinin ordan aldım
|
|
OguzzKann
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzzKann
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Anakrada nerden ve kaça aldınız amortisörleri ?
|
|
izgkhan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
slm arkadaşlar Bi kaç konudan bahsedeceğim bagaj amartisörleriniz bozuldu ise yeni yan sanayi amattisör alın ve bu amartisör 330 nifton olsun yani üzerinde 330N yazsın fakat direk alıp takmayın çünkü bagaja geçmeli olan kafalar yerinden atıyor tam uyum sağlamıyor bunun için orijinal bagaj amortisörülerinin geçme kafalarını çıkartın (vidalıdır bunlar sabit değil saga sola cevirerek çıkar) ve yeni aldığınız bagaj amortisörlerine takın hiç bir problem yaşamayacaksınız. Ayrıca sakın niftonu yüksek almayın zannedersiniz bagaj kapağını havaya uçaracak
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |