SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

301 istop etme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mamisolmaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mamisolmaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 301 istop etme
    Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2019 Saat 18:35
teşekkürler aracı alalı 60 70 bin km oldu 1 2 sefer böyle bisey yaptı sencar arabası değildi galeriden aldım yakın arkadaşımdan yeni böyle bisey yapmaya başladı birde debriyaja basmadan ayağımı üstüne koydugumda titreme var ekstradan araç savurma yapıyor özellikle yağmurlu havada 80 i geçtiğimde sanki lastikler kopucakmis gibi savuruyor benimde başıma yeni geldiği için bu olaylar bilgi almak istedim.
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
omerb Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı omerb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2019 Saat 23:55
aramıza hoş geldiniz muharrem bey. Aracınız bir çok renta car firması tarafından kullanılan bir model. Aracınız onlardan birimi bilmiyorum. 
Yeni aldıysanız detaylı bir şekilde kontrol ettirin. Araç yeni olduğundan servis kayıtlarına baktırın. Belki servislerin bazı araçlara uyguladığı bazı kampanyalar vardı. Onlara denk gelebilirsiniz. Eğer böyle birşey yakalama şansınız olmazsa, forum içinde istanbul için önerilen bazı ustalar var. Onlardan birine aracınızı gösteriniz. Bu sorunlar, araca bakılmadan söylenecek çözümler içermez. Bir çok sebebi var diye düşünüyorum. 
Size istanbul dan yardımcı olacak forum arkadaşları vardır diye tahmin ediyorum. Şimdiden kolaylıklar dilerim
Yukarı Dön
Mamisolmaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mamisolmaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2019 Saat 23:11
s.a 2016 301 mevcut araç kalkışta istop ediyor ve yolda giderken 80 km hızı geçtiğinde özellikle yağmurlu havalarda araç savurma yapıyor sanki lastik kopacak gibi bilgisi olan yardim edebilirmi lutfen
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.