![]() |
|
Teyp hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yldrmcbb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2020 Saat 13:17 |
|
teşekkürler üstad!! peugeot için deneyeceğim umarım olur. hayırlı günler. |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben bundan almıştım hocam. gayet güzel di ses kalitesi vs.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
yldrmcbb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
|
rd4 teypler için bluetooth modülü konusunda bilgisi olan varmı ? geçen dikkatimi çekti.
ve gayet pratik görünüyor. bu durumu tecrübe eden varmı ? |
||
![]() |
||
Adem27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2019 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
Mrb
Orjinal teyp aux ve usb ve bulutut bağlantısı yapılmıştır denemeler sonuç verdi ve şu an çalışmakta
|
||
![]() |
||
Sorroxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
Teşekürler verdiğiniz bilgiler için
|
||
2007 Peugeot 207 1.4 HDİ 70 HP
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
aynen arkadaşımızn dediği ara devereler satılıyor oto teypcilerde bulunabilir. tabi teyp ır çıkışı olması lazım.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
|
orjinal teyp de pek iyi ses alamazsın. Hemde cd vs insanı uğraştırıyor
Pioneer teyp kumadalı olanlardan ise, direksiyondaki teyp kumandasını çalıştırman için devrelerimiZ var. Bunlardan alıp pioneeri kullanabilirsin. Böylelikle direksiyon kumandan da çalışır
|
||
![]() |
||
Sorroxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
Selamlar dün itibariyle bir 207 sahibi oldum ve aldığım arkadaş orjinal teybin altına pionerr teyp takmış auxlu ve kontrol kolunu çalıştırmıyor. Ben orjinal teybi aktif etmek istiyorum yeniden fakat nasıl bir aux veya bluetooth bağlantısı kurabilirim teyp ile yorumlarınızı bekliyorum teşekürler.
|
||
2007 Peugeot 207 1.4 HDİ 70 HP
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |