|
207 uzun far ayarı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
myali88
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2019 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2019 Saat 20:46 |
Teşekkürler hocam. Dediğin gibi olmuş. Ampulü değştirtmiştim. Çocuk iyi takamamış. Dediğin gibi yaptım düzeldi. Uzun far ve kısa far birlikte inip kalkıyormuş
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam bildiğim kadarı ile ikiside aynı ayar yeri ayarlanıyor yani aynı çanaga baglı ampullerin yerleri acaba içindeki ampul tam oturtulmamış olabilir söküp kontrol etmek lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
myali88
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2019 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
207 uzun far ayarını bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Uzun farın biri aşağı biri yukarı bakıyor. Kısa far için ayar yerini bulup ayarladım ama uzun farın ayar yerini bir türlü bulamadım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |