![]() |
|
Rolanti 9-10 gidip geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2019 Saat 16:43 |
|
Bnm uyguladığım işlenleri deneyebilirsin Artı 1-2 hafta aracı sadece benzinde kullan Bnm sorun ortadan kalktı
|
||
![]() |
||
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gaz kelebeğini sokmeden temizledim. Oksijen sensörünün yeri gaz kelebeğinin 15-20 cm yanında
|
||
![]() |
||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|
Üzerindeyken sökmeden mi temizlediniz. Oksijen sensörü nün yeri nerede
|
||
![]() |
||
|
gaz kelebeğininin içine ve oksijen sensorune ve deliğinden içeri 1lt ye yakın balata spreyi sıktım
Gaz kelebeğinden simsiyah sıvı aktı. Arabayı çalıştırdım (1-2 denemede anca çalışıyor sprey sıktığımızdan) gaz verdim 1-2 dakika siyah duman attı. 1-2 gün egzostan değişik kokular geliyor. Şu an rolanti sorunu düzeldi.
|
||
![]() |
||
burkayakc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2019 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burkayakc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende de aynı sorun var gaz yada benzin farketmezsizin rolantide araç titriyor ve devir saati oynuyor. çözümü bilen varsa yazsın lütfen. yada çözebilecek bir ustası olan varsa ankara da söylerse sevinirim.
Düzenleyen burkayakc - 20 Eylül 2019 Saat 00:43 |
||
![]() |
||
|
hafta sonu gaz kelebeği oksijen sensorunu temizleyip soketleri kontrol edicem
Lpg var ama benzin ya da lpgye almam herhangi bir değişikliğe sebeb olmuyor Lpgdendir dedim Benzinde çalıştırıyorum aynı durum
Düzenleyen kaan206 - 16 Eylül 2019 Saat 18:06 |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
muhtemelen dediğiniz parçalar uzun süre temizlenmediği için yapabilir. temizletip bakmak lazım. ek olarak map sensörünüde temizleyin. not araçta lpg varmı
Düzenleyen sonerkyl - 16 Eylül 2019 Saat 10:46 |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
|
1.6 xs aracımda sabah ilk çalıştırdıktan sonra rolanti 9-10 arasında inip çıkıyor, arac ısındıktan sonra rolanti hiç oynamayıp 9 da sabit kalıyor
Balata spreyi ile oksijen sensoru ve gaz kelebeği temiziği yapmayı dusunuyorum Herhangi bir gösterge ışıgı yanmadı çekiş gidişte sorun yok
Düzenleyen kaan206 - 14 Eylül 2019 Saat 23:01 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |